Gość Januszowski1973 Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Dostałeś wczoraj nakaz zapłaty z e-sądu w Lublinie. Napisane jest dokładnie "nakaz zapłaty w elektronicznym postępowaniu upominawczym". Jako powód widnieje jakaś spółka z Luksemburga, Ultimo Portfolio. Czy mieliście kiedyś z tym do czynienia? Ja nie za bardzo nawet wiem co to za dług. Nie ma żadnych dowodów, kompletnie nic. Tylko jakiś pozew i właśnie ten nakaz. Jest sens się od tego odwoływać w ogóle? To nie jest jakaś ściema? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AStocki Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 TEż się kiedys nad tym zastanawiałem i przez to odpusciłem kilka przedawnionych spraw. Teraz wiem, ze niepotrzebnie i to był błąd. Od ponad roku wziąłem sie ostro do porządkowania moich spraw finansowych i powoli wychodzę na prostą. Dużo mi pomogły informacje z bloga Eurolege oraz oczywiście mecenasi z tej kancelarii. Prowadzą mi juz kilka spraw w tym jedna z ultimo protfolio. Dwie sprawy z innymi windykacjami mam już wygrane, teraz czekam wlasnie na wyrok z ultimo protfolio i pozostałymi. Jak na razie 2:0 dla mnie i mecenasów z Eurolege (dzięki!!!) ? Jednym zdaniem powiem tak - zawsze jest sens się odwoływać bo w sumie stracić można niewiele, ale są duże szanse na całkowite oddłużenie! Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Dzień dobry Panie Januszu, prosimy o pilny kontakt z naszą kancelarią. Na pewno warto się odwołać i złożyć sprzeciw do sądu, bo dzięki temu wyskuje Pan szansę na całkowite oddłużenie w tej sprawie. Już wielokrotnie walczyliśmy na salach sądowych z firmą Ultimo Portfolio i mamy liczne sukcesy! ? Prosimy o wysłanie do nas zdjęć albo skanów wszystkich dokumentó w otrzymanych z e-sądu. W treści maila prosimy wpisać datę odbioru pisma z sądu oraz numer telefonu do kontaktu. Odezwiemy się niebawem. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. email: kontakt@eurolege.pl tel. 530 333 130 Pozdrawiamy i pozostajemy w kontakcie. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Januszowski1973 Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 I to się nazywa profesjonalne podejście! Zadzwoniłem i miła Pani przez słuchawkę wszystko mi wytłumaczyła. Teraz czekam tylko na kontakt ze strony prawnik i ruszamy ze sprawą. Super, że takie sprawy można załatwić bez wychodzenia z domu! Brawo Eurolege! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiaczek Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 EuroLege jest super extra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się