Gość Dorota52 Napisano Kwiecień 14, 2020 Share Napisano Kwiecień 14, 2020 Miałam trudną sytuację finansową, poratowałam się firmą Szybka Gotówka. Sprawa niestety trafiła do tego e-sądu w Lublinie i miała być przekazana do Sądu Rejonowego. A teraz dostałam informację, że sprawa jest umorzona, ponieważ powództwo zostało cofnięte. Co to oznacza, nie muszę już tego spłacać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 14, 2020 Share Napisano Kwiecień 14, 2020 Pani Doroto, kiedy sąd elektroniczny (e-sąd) wydaje postanowienie o przekazaniu sprawy do sądu rejonowego właściwego dla Pani miejsca zamieszkania, a sąd ten umarza postępowanie to oznacza, że dana sprawa dobiegła końca. Jest to orzeczenie sądu jedynie częściowo korzystne. Na pewno w danej sprawie nie zostanie wydane wobec Pani orzeczenie sądu, które nakazywałoby Pani zapłatę na rzecz powoda Szybka Gotówka. Jednak postanowienie o umorzeniu postępowania nie powoduje, że dług przestał istnieć. Sąd nie rozstrzygał postanowieniem co do tego czy istnieje, a jeśli tak to czy w tej wysokości co żądała Szybka Gotówka. Może teraz Szybka Gotówka złożyć ponownie pozew o zapłatę. Jeśli taki pozew zostanie złożony to tym razem może już nie odpuścić sprawy i dążyć do jej zakończenia wyrokiem. W takich sprawach zalecamy szybkie i profesjonalne działanie. Jeśli będzie Pani potrzebowała pomocy chętnie zapoznamy się z dokumentami. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Więcej na temat Szybka Gotówka znajdzie Pani na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/wygralismy-z-centrum-rozwiazan-kredytowych-refinansowania-z-szybka-gotowka-byly-nieskuteczne/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Felczer Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Szybka Gotówka to moim zdaniem straszne dziadostwo. Nie tego oczekiwalem w momencie brania pozyczki .Wziałem u nich pożyczke i teraz żałuję, bo to tylko kolejny problem na mojej liście długow. Pewnie niedlugo sprawa trafi do sądu, bo juz nie daje rady i spłacam jedna pożyczke inna. Jak dostane pismo z e-sądu to pewnie się do Was odezwę. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się