Marcin Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Jestem nękany przez windykatorów z kilku chwilówek ze względu na opóźnienie w spłatach. Nie ukrywam, że są oni dosyć natrętni, a niekiedy bezczelni. Co z tym można zrobić? Pozwać o naruszenie dóbr osobistych? Dzwonić na policję?Ignorować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Jeżeli uważa Pan, że windykatorzy przekraczają granicę, to może Pan zgłosić to policji. Więcej na ten temat przeczyta Pan na naszym blogu, gdzie jest wszystko dokładnie wyjaśnione. W razie czego jesteśmy do dyspozycji. Artykuły: 1) Co może windykator terenowy, a czego nie? 2) Zadośćuczynienie za naruszenie dóbr osobistych i nękanie przez windykatora. 3) Uporczywe nękanie z windykacji. Zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez windykatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezyderiusz Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Nie daj się i idz na policje! Mają obowiazek przyjac od ciebie zgloszenie to ich praca!!! A jak nie beda chcieli przyjąc zgloszenia to składaj na piśmie. Tak mi doradził jeden znajomy prawnik i tak zrobiłem, podziałało. NAjważniejsze to nie dać się zastraszyć i walczyć o swoje. Rozumiem spłacać długi istniejące ale jak ktoś nie potrafi udowodnic za co mam płacić to cos jest nie tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się