Gość pitucha Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 witam, chodzi mi o polsat cyfrowy, mam 2umowy ktore mi wcisneli. byly to nowe umowy gdy wczesniej mielismy jeszcze trwajonce a gosciu przyjechał i zrobił wypowiedzenie bez potwierdzenia. a teraz kare musimy płacic za zerwanie umowy. co mozna z tym zrobic da sie tego jakos nie placic? ja sie czuje oszukany przez firme polsat i tego ich sprzedawce przedstawiciela! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Dzień dobry, na jakim obecnie etapie znajdują się Pana/Pani sprawy? Czy toczy się jakieś postępowanie sądowe lub egzekucja komornicza? Prosimy o więcej informacji, bo na podstawie tak krótkiego opisu trudno jest nam cokolwiek konkretnego doradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pitucha Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Teraz jest w windykacji i pani co dzwonila mowila ze kierujom sprawe do sondu elektronicznego. Bo jak to idzie to sondu elektronicznego to jest to mozliwe zeby moje ocetki wpisali do długu internetowego i ujawnili wszystkie dane? Mieszkam w malej miejscosci i tu sie wszyscy znajo i potem kazdy bedzie wiedział ze ja mam dlugi a po co mi to poczebne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Zacznijmy od tego, że wystawianie roszczeń na sprzedaż na tzw. giełdach długów jest zgodna z prawem. Skoro sprawa zostanie niebawem skierowana na drogę sądową, to zapewne niebawem otrzyma Pani/Pani sądowy nakaz zapłaty wydany w elektronicznym postępowaniu upominawczym. Po prostu przyjdzie list polecony z sądu, a w środku będzie odpis pozwu i nakaz zapłaty. Gdy tylko otrzyma Pan/Pani takie pismo, to prosimy natychmiast skontaktować się z naszą kancelarią. Nasi prawnicy przygotują sprzeciw do sądu i postarają się o całkowite anulowanie zadłużenia. ? Poniżej pozostawiamy nasze dane do kontaktu: Adres email: kontakt@eurolege.pl Telefon do biura: 530 333 130 Dane adresowe itd. są na naszej stronie: https://www.eurolege.pl Pozdrawiamy i pozostajemy w kontakcie. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się