Natani001 Napisano Lipiec 1, 2019 Share Napisano Lipiec 1, 2019 Witam mam dziwny przypadek wzięta została pożyczka na 7 tyś.zl w pewnej firmie pożyczkowe nawet nie minął miesiąc od wzięcia pożyczki u nich zaraz mi przyszło pismo że ta pożyczka została sprzedana do kancelarii oj tam mamy spłacać raty czy to jest legalne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natani001 Napisano Lipiec 1, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2019 A ta firma która sprzedała moja pożyczkę firmie to nazywa się Eques Debitum teraz mam u nich dług..Bardzo dziwna sytuacja bo ja wzięłam pożyczkę w SMS kredyt A nagle po 2 tygodniach przychodzi pismo że teraz pożyczka należy do tego Eques Debitum.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janeczek Napisano Lipiec 1, 2019 Share Napisano Lipiec 1, 2019 Natani, lepiej nie kombinować, tylko jak najszybciej skontaktować się z jakimiś specjalistami w tym temacie. Ja osobiście polecam Fundację Eurolege - www.eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się