Skocz do zawartości

TAKTO i sprawa sądową o zapłatę długu - nakaz zapłaty z sądu i pozew

Gość MaryśkaC

Polecane posty

Gość MaryśkaC

Mam sprawę sądową o zapłatę długu z Takto. Wzięłam kiedyś chwilówkę. Ona sprzedała zadłużenie do firmy TAKTO i tak sprawa trafiła do sądu. Złożyli pozew a sąd wydał wobec mnie nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym.

I teraz pytanie. Czy jest sens się bronić? Co mogę zrobić żeby jakoś się dogadać? A może coś się da zrobić żeby nie płacić tego w ogóle? Mam wątpliwości.

Oczywiście, że sens obrony jest. Z resztą jak w większości spraw o zapłatę przeciwko bankom, firmom pożyczkowym i windykacyjnym. W procesie sądowym będzie możliwość sprawdzenia czy wierzytelność istnieje, a jeśli tak to czy w żądanej wysokości przez firmę TAKTO.

Od wielu lat pomagamy osobom zadłużonym, które pozwane zostały do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Dzięki wysokiej specjalizacji udało nam się wygrać dużo więcej niż 1000 spraw. Do spraw zawsze podchodzimy indywidualnie. Przeciwnik jest nam znany, mieliśmy okazję procesować się z nim wielokrotnie i to z dobrymi wynikami ?

Zawsze dążymy do tego, aby zredukować zadłużenie do 0 zł. Takich wyroków pozytywnych mamy najwięcej. A jeśli to się nie udaje to walczymy o maksymalne obniżenie kwoty należnej do zapłaty.

Prosimy jedynie pamiętać, że złożenie skutecznego sprzeciwu od nakazu zapłaty ma Pani jako osoba pozwana tylko 2 tygodnie. Liczy się ten termin od dnia, w którym odebrała Pani przesyłkę z sądowym nakazem zapłaty. Brak reakcji w ustawowym terminie doprowadzi do uprawomocnienia się nakazu zapłaty. Skutkować to może wszczęciem postępowania egzekucyjnego (komorniczego).

Jeśli chciałaby Pani uzyskać pomoc w tej sprawie to zachęcamy do współpracy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Więcej na temat sporów z firmą TAKTO znajdzie w poradniku dostępnym tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/fundusz-protegat-1-oraz-takto-niestandaryzowany-sekurytyzacyjny-fundusz-inwestycyjny-zamkniety-co-to-jest/

Gość ZenonSzczecin

Cichalem tylko napisać, że też miałem sprawę sądową o zapłatę długu z TAKTO ale zgłosiłem się do kancelarii EUROLEGE i się udało! Niedawno dzwoniła do mnie Pani Mecenas i wygraliśmy! Sąd uznał naszą racje i oddalił powództwo a ja jestem teraz wolny od długu! ? Chciałbym podziękować calej kancelarii Eurolege i Pani Mecenas P.K. za okazana pomoc i zrozumienie. 

Ludzie! Naprawde polecam ta kancelarie. Nikt nie bedzie was oceniał, nie musicie sie z niczego tłumaczyć, że jesteście zadłużeni, oni doskonale wiedzą w jakiej jesteśmy sytuacji i robią co mogą aby nam pomóc! W naszej sytuacji juz niczym nie ryzykujemy dlatego warto spróbować! Może być tylko lepiej! ?

• EUROLEGE Kancelaria changed the title to TAKTO i sprawa sądową o zapłatę długu - nakaz zapłaty z sądu i pozew

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...