Gość Halina Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Witam, mam zadłużeniem komornicze czy jesli dostałam zwrot z podatku męża na swoje konto czy komornik może je zabrać? proszę o odpowiedź Halina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Jeżeli nie jest Pani dłużnikiem, a pieniądze już trafiły na Pani konto osobiste, to komornik na tą chwilę nic nie może z tym zrobić. Środki takie wolne są od zajęcia. Czym innym bowiem jest sytuacja, w której komornik zajmuje zwrot podatku u źródła czyli w urzędzie skarbowym, a czym innym kiedy środki te trafiają na konto bankowe, a już zupełnie inaczej kiedy trafiają na konto bankowe osoby trzeciej, która nie jest dłużnikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Halina Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Jestem dłużnikiem mam dług w firmie kruk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Pani Halino, czy jest to Kruk czy też inna firma windykacyjna schemat działania jest bardzo zbliżony. Ponadto czy jest Pani dłużnikiem to trzeba zbadać ? Zachęcamy do kontaktu. Zgłoszenia można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się