Gość adrew777 Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Witam, mam komornika, wcześniej żadnych pism sądowych nie odbierałem. rozmawiałem z panią z sekretariatu ,która stwierdziła ,iż wyrok nie był nigdzie wysyłany ponieważ nie mogli ustalić mojego miejsca zamieszkania w związku z tym został ustanowiony kurator ,który niby miał działać w moim imieniu oraz ustalić moje miejsce zamieszkania lecz teoretycznie nie udało mu się ustalić mojego miejsca zamieszkania , tak więc w sumie pani stwierdziła ,że w aktach nie ma informacji o wysyłaniu do mnie jakichkolwiek wyroków -dokumentów , tak więc wszystko odbywało się poza moją wiedzą Czy spotkali się Państwo z taką sytuacją? Pozdrawiam Andrzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Najpewniej kurator został wyznaczony w oparciu o brak informacji o Pana aktualnym adresie zamieszkania. Jeśli jednak cała sprawa odbywała się bez Pana obecności to istnieje możliwość wzruszenia prawomocnego nakazu zapłaty, umorzenia egzekucji i nawet odzyskania pieniędzy. Czy tak się da w Pana sytuacji będzie zależało od analizy sprawy. W naszej Kancelarii EUROLEGE analiza sprawy jest bezpłatna. Zgłoszenia można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się