Gość Marecki Napisano Kwiecień 24, 2020 Share Napisano Kwiecień 24, 2020 Witam. Od kilku lat mieszkam w Anglii. Moja mama, u której jestem zameldowany odebrała wezwanie na rozprawę w czerwcu do sądu rejonowego w Katowicach. Nie przyjadę, a sprawa dotyczy starego długu bankowego. Można takie sprawy załatwić zdalnie? I gdzie szukać pomocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 26, 2020 Share Napisano Kwiecień 26, 2020 Zlecenie sprawy o zapłatę długu w Polsce będąc za granicą nie jest w obecnej dobie cyfryzacji niczym trudnym. Nasza Kancelaria EUROLEGE od wielu lat świadczy zdalną pomoc prawną osobom pozwanym do sądu przez banki, firmy windykacyjne oraz chwilówki. Mamy w tym zakresie duże doświadczenie. Wygraliśmy już ponad 3000 spraw sądowych. A każdy z naszych klientów ma gwarancję, że wszystko z nami załatwi zdalnie i bez wychodzenia z domu. Wśród naszych klientów posiadamy wielu obywateli polskich, których pracują za granicą, np. w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Francji czy Holandii. O możliwości zdalnego zlecania spraw prawnikom pisaliśmy również na naszym blogu: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-zlecic-prawnikowi-sprawe-bez-wychodzenia-z-domu-on-line-poradnik-osoby-pozwanej/ Jeśli jest Pan zainteresowany pomocą z naszej strony to zachęcamy do kontaktu. Przypominamy, że na podjęcie działań prawnych zazwyczaj nie ma Pan więcej czasu niż 2 tygodnie od dnia doręczenia przesyłki sądowej. Jak może Pan zgłosić się do nas po pomoc prawną online? Zgłoszenia swojej sprawy można dokonać dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie sprawy przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MartaOslo Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 A czy pomagacie też osobom ktore mieszkaja na codzien w Norwegii i tylko od świeta przyjezdzają do Polski? Nie mam wszystkich dokumentów ale moge poprosicMam juz komorników za chwilówki a już dwa lata nie mieszkam w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 Jak najbardziej, pomagamy osobom z każdego zakątka świata, chociaż zdecydowana większość naszych rodaków, którzy zwracają się do nas o pomoc mieszka i pracuje poza granicami Polski, ale w granicach UE. Naturalnie zachęcamy do kontaktu. Postaramy się Pani skutecznie pomóc. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miroslaw Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Zgłosiłem się i dostałem pomoc. Mieszkam na codzien w Niemczech. Mecenas, który został mi przydzielony miły i kompetentny. Powiedział dokładnie co muszę zrobić i jakie informacje zdobyć, aby ruszyć ze sprawą. Póki co super współpraca. Tak trzymać! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się