Gość Maja Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 W dniu 23.04.2020r dostałam rozwiązanie umowy o pracę z trzymiesięcznym wypowiedzeniem,umowa była zawarta na czas nieokreślony. Przyczyną wypowiedzenia jest zmniejszenie zatrudnienia z powodu negatywnych skutków epidemii koronawirusa.Rok temu wzięłam pożyczke zakładową i do spłacenia pozostal mi jeszcze rok.Proszę mi powiedzieć co robić w takiej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 27, 2020 Share Napisano Kwiecień 27, 2020 W takiej sytuacji istnieje konieczność zwrotu. Nie znamy szczegółów udzielenia pożyczki oraz zasad jej zwrotu. Gdyby była Pani zainteresowana pomocą zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się