Gość Marcysia Napisano Maj 5, 2020 Share Napisano Maj 5, 2020 Wiecie może ile kosztuje pomoc profesjonalnego prawnika w sprawie sądowej o zapłatę długu przeciwko Ultimo? Potrzebuję wsparcia prawnego za nieduże pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 5, 2020 Share Napisano Maj 5, 2020 W naszej Kancelarii otrzyma Pani profesjonalną pomoc prawnika specjalizującego się ściśle w dziedzinie antywindykacji i oddłużania sądowego. Wysokość wynagrodzenia zależy od wartości przedmiotu sporu, czyli kwoty jakiej żąda od Pani potencjalny wierzyciel. Ceny zaczynają się już od 100 zł, gdy wartość długu nie przekracza 500 zł. Swoją drogą zalecamy złożenie odwołania od orzeczenia sądowego w sprawie Ultimo. Jeśli potrzebuje Pani pomocy zachęcamy do współpracy o kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maria z Bydgoszczy Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Polecam EUROLEGE z całego serca. Empatia i pomoc za naprawdę niewielkie pieniądze. Dług miałam ponad 17 tysięcy i zapłaciłam 650 zł plus 17 zł opłaty od pełnomocnictwa. W normalnej kancelarii zaśpiewali mi 3500 zł! Oczywiście sprawa wygrana. Dziękuję wam jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam! Maria z Bydgoszczy ☺ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Dziękujemy Pani Mario za tak miłą rekomendację ? Cieszymy się, że mogliśmy być pomocni w tych ciężkich chwilach. Oczywiście zawsze chętnie pomożemy! Pozdrawiamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Groelsh1985 Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Ja tez polecam Eurolege. Prowadzili mi sprawe z bankiem i wygrali, cały dług zostal anulowany! A za pomoc zaplacilem mniej niz polowe tego co chcieli w zwyklej kancelarii prawnej u adwokata w moim mieście. Dlatego polecam wszystkim niezdecydowanym bo naprawdę warto! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się