Skocz do zawartości

Ile kosztuje pomoc prawnika w sądowej sprawie o zapłatę długu?

Gość Marcysia

Polecane posty

Gość Marcysia

Wiecie może ile kosztuje pomoc profesjonalnego prawnika w sprawie sądowej o zapłatę długu przeciwko Ultimo? Potrzebuję wsparcia prawnego za nieduże pieniądze.

W naszej Kancelarii otrzyma Pani profesjonalną pomoc prawnika specjalizującego się ściśle w dziedzinie antywindykacji i oddłużania sądowego. Wysokość wynagrodzenia zależy od wartości przedmiotu sporu, czyli kwoty jakiej żąda od Pani potencjalny wierzyciel. Ceny zaczynają się już od 100 zł, gdy wartość długu nie przekracza 500 zł.

Swoją drogą zalecamy złożenie odwołania od orzeczenia sądowego w sprawie Ultimo. Jeśli potrzebuje Pani pomocy zachęcamy do współpracy o kontaktu. Zgłoszenia swojej  sprawy można dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

• 3 weeks later...
Gość Maria z Bydgoszczy

Polecam EUROLEGE z całego serca. Empatia i pomoc za naprawdę niewielkie pieniądze. Dług miałam ponad 17 tysięcy i zapłaciłam 650 zł plus 17 zł opłaty od pełnomocnictwa. W normalnej kancelarii zaśpiewali mi 3500 zł! Oczywiście sprawa wygrana. Dziękuję wam jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam! Maria z Bydgoszczy ☺

Gość Groelsh1985

Ja tez polecam Eurolege. Prowadzili mi sprawe z bankiem i wygrali, cały dług zostal anulowany! A za pomoc zaplacilem mniej niz polowe tego co chcieli w zwyklej kancelarii prawnej u adwokata w moim mieście. Dlatego polecam wszystkim niezdecydowanym bo naprawdę warto! ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...