Gość Ruda65 Napisano Maj 7, 2020 Share Napisano Maj 7, 2020 Dużej dobry. Dopadł mnie problem ze spółdzielnią mieszkaniową. Zawyzali mi czynsz od kilku lat. Ja oczywiście płaciłam, ale tylko co uważałam, że powinnam. Teraz pozwali mnie do sądu i chcą pieniędzy. Do tego koszty i odsetki. Da się z tym walczyć? Muszę do poniedziałku złożyć odpowiedź na pozew i nie wiem jak się w ogóle do tego zabrać. Miał ktoś doświadczenia w takiej sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 11, 2020 Share Napisano Maj 11, 2020 W sprawie na pewno trzeba dokonać analizy prawnej. Jak widać czasu jest już niewiele. Dlatego zalecamy szybkie działania i zgłoszenie nam swojej sprawy. Mamy duże doświadczenie w sporach sądowych o zapłatę długów z powództwa spółdzielni mieszkaniowych i wspólnot mieszkaniowych. Zgłoszenia można dokonać dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maestro Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Z tymi spółdzielniami to jest Sajgon. Nikt nic nie wie i opłaty z kosmosu. A na koniec płać w sumie za nie wiesz co. Nie jesteś sama. Mama to samo i kilku moich sąsiadów też. Pisaliśmy do prezydenta miasta w tej sprawie, ale on podobno nic nie może bo to prywatna spółka jakby. Nie ma na nich sposobu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 1, 2020 Share Napisano Czerwiec 1, 2020 W zakresie spraw spółdzielni mieszkaniowych odsyłamy Państwa do ciekawego artykułu poświęconego tej tematyce na naszym blogu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrac-sprawe-sadowa-o-zaplate-czynszu-ze-wspolnota-mieszkaniowa-spoldzielnia/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się