Skocz do zawartości

Jak odzyskać zwrot prowizji z Hapi Pożyczki?

Gość WładysławT

Polecane posty

Gość WładysławT

Dziej dobry. Kilka miesięcy temu musiałem zaciągnąć pożyczkę. Padło na Hapi Pożyczki. Wszystko było ok. Pożyczka była na 2 lata, ale udało mi się szybko zdobyć gotówkę i wszystko splacilem po 13 miesiącach. Wystapilem o zwrot prowizji i kosztów. Otrzymałem odpowiedź, że nic z tego. Nie otrzymam zaplaty bo oni nie wiedzą podstaw do zwrotu. W sumie żadnych konkretnych wyjaśnień. I teraz pytanie. Czy mogę coś jeszcze zrobić?

Zdecydowana większość firm pożyczkowych nie uznaje roszczeń swoich byłych albo nawet obecnych klientów o zwroty kosztów kredytu konsumenckiego po wcześniejszej spłacie. To samo tyczy się banków, które co prawda ocieplają swój wizerunek w mediach twierdząc, że wypłacają, a w rzeczywistości większość nie wypłaca albo zaniża wypłaty. W naszej Kancelarii EUROLEGE specjalizujemy się w sprawach zwrotów prowizji i kosztów kredytów konsumenckich w związku z ich wcześniejszą spłatą (spłata przed terminem).

Jeśli jest Pan zainteresowany współpracą zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc na maila: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...