Gość Mirek Napisano Maj 12, 2020 Share Napisano Maj 12, 2020 Mam nietypowy problem. Może i mi pomożecie? Przez kilka lat miałem problemy z alkoholem. W tym czasie nie myślałem za bardzo o konsekwencjach swoich działań. A wiele głupich rzeczy zrobiłem. Jedną z nich było zaciąganie kredytów i pożyczek w bankach i parabankach. Po wyjściu z problemów alkoholowych dopadly mnie windykacje. Ciągle dzwonili i pisali. Teraz mam sprawy sądowe i komorników. Nie chcę się poddawać, ale nie wiem kompletnie od czego zacząć. Chciałbym zacząć normalnie żyć. Znalazłem pracę. Ale ciężko jest funkcjonować kiedy przeszłość nie daje. Jesteście w stanie jakoś poradzić na to wszystko i pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 13, 2020 Share Napisano Maj 13, 2020 Oczywiście chętnie Panu pomożemy. Zacząć trzeba od tego, że w przypadku osób z uzależnieniem od alkoholu w grę może wchodzić stwierdzanie nieważności umów zawieranych w ciągu alkoholowym. Jednak do tego potrzeba wytoczenia procesu i przeprowadzenia opinii biegłego sądowego z zakresu medycyny. Jeśli jest Pan zainteresowany pomocą na etapie postępowań sądowych i komorniczych to zachęcamy do kontaktu. Postaramy się pomóc Panu w wyjściu z tych problemów. Zgłoszenia można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc na maila: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się