Gość Ewa80 Napisano Maj 13, 2020 Share Napisano Maj 13, 2020 Witam. Dostałam dzisiaj informację z kadr, że komornik zablokował mi wynagrodzenie. Nie wiem nawet o jaki dług chodzi. Jak mogę się dowiedzieć i czy coś da się z tym jeszcze zrobić? Proszę o radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 14, 2020 Share Napisano Maj 14, 2020 Zmiana nazwiska przed wydaniem nakazu zapłaty czy tez innego orzeczenia sądowego skutkującego koniecznością skutecznego doręczenia powoduje, że doręczenie nie będzie skuteczne. Tak też zapewne było w Pani sytuacji. Błędu nie zauważył ani potencjalny wierzyciel, ani też sąd - chociaż sąd powinien wychwycić taką zmianę. Stało się inaczej i teraz trzeba podjąć skuteczne działania pomocowe. Mamy duże doświadczenie w tego typu sprawach i chętnie podejmiemy się analizy sprawy, która w naszej Kancelarii EUROLEGE jest całkowicie bezpłatna. Zgłoszenia swojej sprawy może Pani dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monika90 Napisano Maj 14, 2020 Share Napisano Maj 14, 2020 Witam. W tamtym roku wyszlam za mąż i zmieniłam nazwisko. Otrzymałam awizo jednak nie mam możliwości odebrania pisma z poczty ponieważ pracownik poczty nie chce mi go wydać przez zmianę nazwiska. Mam zajęcie na rachunku bankowym. Przez ostatnie 3 lata przebywałam za granicą i nie mam żadnych pism. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 15, 2020 Share Napisano Maj 15, 2020 Powinna Pani jak najszybciej porozmawiać z naczelnikiem placówki pocztowej posiadając przy sobie odpis skrócony aktu małżeństwa. Jeśli mimo tego nie otrzyma Pani przesyłki to należy zażądać oświadczenia na piśmie o odmowie wydania przesyłki. Należy taki fakt również zgłosić do głównej siedziby Poczty Polskiej S.A. Co do sprawy komorniczej to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ze względu na zmianę nazwiska mogło dojść do błędów formalnych w doręczeniu. Chętnie pomożemy w takiej sprawie. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, pisząc maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz na stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Zachęcamy również do przeczytania ciekawego artykułu na naszym blogu, który poświęcony jest w całości tematyce nieprawidłowych doręczeń i zatrzymywaniu egzekucji komorniczej: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-wstrzymac-komornika/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 A jeśli mężczyzna zmienił nazwisko i jest w takiej samej sytuacji jak kobieta? U mnie w rodzinie jest taki problem i nie wiemy co mamy robić. Odbijamy się od prawników a komornik w najlepsze zabiera pieniądze. Co poradzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 14 godzin temu, Gość Maciej napisał: A jeśli mężczyzna zmienił nazwisko i jest w takiej samej sytuacji jak kobieta? U mnie w rodzinie jest taki problem i nie wiemy co mamy robić. Odbijamy się od prawników a komornik w najlepsze zabiera pieniądze. Co poradzicie? Nie jest istotne, czy zmiana nazwiska dotyczy kobiety czy mężczyzny. Zasada działania nieprawidłowych doręczeń dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Jeśli ma Pan taki problem to zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się