Gość Barbara Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 Otrzymałam nakaz zapłaty z sr za Lendon cesja na innovatio risk solutions .Czy jest szansa z nimi wygrać jeżeli nie spłaciło się pożyczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 Tak, jest taka szansa i aby to potwierdzić konieczna jest dokładna analiza sprawy. Prosimy o pilny kontakt z naszą Kancelarią. Na pewno warto się odwołać i złożyć sprzeciw do sądu, bo dzięki temu zyskuje Pani szansę na całkowite oddłużenie w tej sprawie. ? Przeciwnik - Innovatio Risk Solutions Limited - jest nam dobrze znany. Mieliśmy okazję toczyć wiele procesów sądowych, z których dużo wygraliśmy w całości. Więcej na temat tego powoda znajdzie Pani na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/innovatio-risk-solutions-i-pozew-sadowy-jak-wygrac/ Jednocześnie uczulamy, że czas biegnie na Pani niekorzyść. Na skuteczne złożenie sprzeciwu od nakazu zapłaty ma Pani jako osoba pozwana tylko 2 tygodnie. Termin te liczony jest od dnia, w którym odebrała Pani skutecznie nakaz zapłaty adresowany z sądu. Zapraszamy do kontaktu. Postaramy się pomóc. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maliniak Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 Ja też chciałbym uzyskać pomoc w sprawie sądowej z Innovatio Risk Solutions. Sprawa o wcześniejsze długi w firmie pożyczkowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 4 godziny temu, Gość Maliniak napisał: Ja też chciałbym uzyskać pomoc w sprawie sądowej z Innovatio Risk Solutions. Sprawa o wcześniejsze długi w firmie pożyczkowej. Jeśli potrzebuje Pan pomocy w sprawie sądowej przeciwko Innovatio Risk Solutions Limited to oczywiście jesteśmy ją w stanie Panu zapewnić ? Potrzebujemy jedynie zgłoszenia sprawy i dokumentacji źródłowej. Wszystko w naszej Kancelarii EUROLEGE możemy załatwić zdalnie. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 Witam, ja też mam taki problem proszę o kontakt i pomoc, gdzie mogę sie w tej sprawie zgłosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 1 minutę temu, Gość Arek napisał: Witam, ja też mam taki problem proszę o kontakt i pomoc, gdzie mogę sie w tej sprawie zgłosić? Jeśli ma Pan problem z Innovatio Risk Solutions Limited na etapie postępowania sądowego albo komorniczego to zapraszamy do kontaktu. Nasi konsultanci czynni są w dniu dzisiejszym od godziny 8:00 do 16:00 i mogą przyjąć Pana zgłoszenie. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się