Gość Lewy45 Napisano Maj 17, 2020 Share Napisano Maj 17, 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Mam pytanie. Czy za te kilkadziesiąt złotych opłaca się pobrać raport z BIK? Mam kilka długów, tylko nie wiem czy to wiarygodne źródło i można tam podawać swoje dane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 18, 2020 Share Napisano Maj 18, 2020 BIK to jedno z najbardziej wiarygodnych źródeł informacji w tematyce istniejących zobowiązań i zaległości. Na pewno warto skorzystać z tego typu raportów w BIK ponieważ mają one walor nie tylko informacyjny, ale też mogą uprzedzać pewne negatywne zdarzenia. Jakie? Np. kiedy ktoś posługując się naszymi danymi wyłudził kredyt albo pożyczkę w banku lub firmie pożyczkowej. Wówczas można działać jeszcze przed tym jak w naszym życiu pojawi się sprawa sądowa albo komornik. Więcej na temat BIK znajdzie Pan w naszym artykule dostępnym tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wyludzenie-pozyczki-na-twoje-dane-to-mozliwe-czym-jest-alert-bik/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się