Beata Sz. Napisano Maj 18, 2020 Share Napisano Maj 18, 2020 Dzień dobry, dostałam maila z zawiadomieniem,że firma windykacyjna Intrum uzyskała Tytuł Wykonawczy z klauzulą wykonalności. Nie dostałam żadnego pisma przez pocztę (kilka lat temu się przeprowadziłam do innego miasta). Co mam zrobić? Pisać do e-sądu sprzeciw? Z góry dziękuję za odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 18, 2020 Share Napisano Maj 18, 2020 Pani Beato, napisanie sprzeciwu do e-sądu spowoduje, że dostanie Pani postanowienie o odrzuceniu sprzeciwu. Takie orzeczenie mogłoby zamknąć drogę do skutecznej obrony. Obecnie należy ustalić kwestię doręczeń w e-sądzie, tj. ustalić na jaki konkretnie adres przesyłka z nakazem zapłaty i pozew była do Pani kierowana. Jeśli był to na ówczesny moment adres nieaktualny, to wówczas należy wzruszyć postępowanie i uchylić nakaz zapłaty wydany przez e-sąd. Mamy w tym zakresie bardzo duże doświadczenie. Już od ponad 8 lat działamy na polu uchylania nakazów zapłaty i umarzania egzekucji. Zachęcamy do kontaktu. Chętnie odpowiemy na Pani pytania i pomożemy. Zgłoszenia swojej sprawy może Pani dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, pisząc maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Karska Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 musisz sprawdzic czy sad ci wyslal nakaz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się