Gość Szymek Napisano Maj 21, 2020 Share Napisano Maj 21, 2020 Komornik z Torunia zabrał mi całe wynagrodzenie za pracę. Dodam, że pracuję na umowę zlecenie. To jest jedyny mój dochód. Czy on ma takie prawo? Można coś z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 Wobec tego komornik postąpił niezgodnie z przepisami prawa. Wynagrodzenie z tytułu zlecenia, które stanowi wyłączne źródło utrzymania osoby zadłużonej wolne jest od zajęcia do kwoty minimalnej krajowej. Więcej na ten temat znajdzie Pan w naszym poradniku dostępnym tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/pensji-moze-zabrac-komornik-2018-r/ Zalecamy, aby w sprawie dokonać analizy prawnej pod kątem prawidłowości formalnych prowadzonej egzekucji. Być może już na etapie postępowania sądowego zaszły błędy proceduralne, które umożliwią uchylenie zajęcia i uchylenie tytułu egzekucyjnego stanowiącego podstawę egzekucji. Chętnie przeanalizujemy sprawę. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antykomornik Napisano Czerwiec 18, 2020 Share Napisano Czerwiec 18, 2020 Mogę się też zgłosić? Mam komornika za stare długi i w sumie chciałbym sprawdzić czy mogę jeszcze coś ugrać. Rozumiem, że ta wstępną analiza nadal jest u państwa za darmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 19, 2020 Share Napisano Czerwiec 19, 2020 12 godzin temu, Gość Antykomornik napisał: Mogę się też zgłosić? Mam komornika za stare długi i w sumie chciałbym sprawdzić czy mogę jeszcze coś ugrać. Rozumiem, że ta wstępną analiza nadal jest u państwa za darmo? Oczywiście zapraszamy do kontaktu. Nasi prawnicy chętnie dokonają analizy Pana sytuacji prawnej/ Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarna Napisano Czerwiec 22, 2020 Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Komornik z Torunia czy to nie Marek. Gajda? Ten człowiek zajmuje stypendia socjalne przedawnione długi i jest bezskarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się