Gość Xyz Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 W 2010 roku wydany był tytuł egzekucyjny w stosunku do mojej, po 3 letnim okresie, nastąpiło umorzenie egzekucji przez komornika. W 2019 roku otrzymałem informację od komornika o wszczęciu egzekucji z założonym postanowieniem referendarza sądowego że w mojej obecności /żadnej wcześniej informacji nie mialem/po sprzedaniu przez Wierzyciea długu firmie Best został wystawiony tytuł egzekucyjny, następnie komornik zoobowiazal mnie do wpłat w wysokości 300 zł miesięcznie, mimo kilku postępowań wcześniejszych prowadzonych przez różnych komorników z tytułu zaległości w ZUS, Od tej pory 3-4 dziennie na mój tel. firmowy komórkowy i na telefon stacjonarnydzwoni firma Best. Nie skutkują żadne formy perswazji, wpadłem w depresję i mam już wszystkiego dość. Nadmieniam że wpadłem w piramidę długu, sprzedano wcześniej cały mój majątek, a dochody pozwalają na życie na krawędzi ubóstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 Ta egzkucja wcześniej umorzona w 2013 roku to była prowadzona na rzecz banku na podstawie BTE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 Nie, tytuł egzekucyjny z ę-sądu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 Przepraszam, za szybko przesłałem. To był tytuł wydany przez e-sąd.. dot. Płatności za fakturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Maj 22, 2020 Share Napisano Maj 22, 2020 No to słabo powiem Ci. Nie będzie tutaj przedawnienia. A ta sprawa w esadzie jak była to dostałeś nakaz zaplaty? Czy doreczali Ci go przez awizo? Bo często ludzie pozwani do e-sądu dowiadują się o całej sprawie dopiero jak już zjawia się komornik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Dnia 22.05.2020 o 16:52, Gość Xyz napisał: W 2010 roku wydany był tytuł egzekucyjny w stosunku do mojej, po 3 letnim okresie, nastąpiło umorzenie egzekucji przez komornika. W 2019 roku otrzymałem informację od komornika o wszczęciu egzekucji z założonym postanowieniem referendarza sądowego że w mojej obecności /żadnej wcześniej informacji nie mialem/po sprzedaniu przez Wierzyciea długu firmie Best został wystawiony tytuł egzekucyjny, następnie komornik zoobowiazal mnie do wpłat w wysokości 300 zł miesięcznie, mimo kilku postępowań wcześniejszych prowadzonych przez różnych komorników z tytułu zaległości w ZUS, Od tej pory 3-4 dziennie na mój tel. firmowy komórkowy i na telefon stacjonarnydzwoni firma Best. Nie skutkują żadne formy perswazji, wpadłem w depresję i mam już wszystkiego dość. Nadmieniam że wpadłem w piramidę długu, sprzedano wcześniej cały mój majątek, a dochody pozwalają na życie na krawędzi ubóstwa. Należy w tej sprawie przeprowadzić bardzo wnikliwa analizę stanu faktycznego. Przede wszystkim trzeba ustalić kwestię doręczeń i ich skuteczności/bezskuteczności. Być może w sądzie doszło do pomyłki. W 2010 roku i jeszcze przez kilka kolejnych lat pomyłki związane z wysyłaniem nakazów zapłaty na nieprawidłowe adresy pozwanych były wcale nierzadkim zjawiskiem. Od momentu udostępnienia sądom bazy PESEL-SAD taki proceder został zdecydowanie ukrócony, chociaż nie został całkowicie wyeliminowany. Chętnie przyjrzymy się sprawie. Zachęcamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się