Skocz do zawartości

Blokada kont bankowych

Gość Nsp

Polecane posty

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie blokad na kontach bankowych. Dostałam informacje, że 22.04 w sądzie rejonowym w moim mieście ( kujawsko - pomorskie) będę miała sprawę. Był to czas obostrzeń, ale rozprawa się odbyła. W dniu 21.05 dostałam informacje z banku, że mam blokadę konta. Blokadę założył mi komornik z Gdyni. Nie dostałam żadnego pisma, ani informacji z sądu o wyroku, ani od komornika o blokadzie kont. Proszę o informacje czy coś z tą sytuacją można zrobić?

Zgodnie z ustawą covidową nie można było przeprowadzać rozpraw sądowych, a terminy rozpoczęte, który bieg rozpoczął się 17 marca 2020 roku albo później nie biegły. Ewidentnie sąd popełnił błąd i nie powinien wyznaczać rozprawy. Co innego, gdyby wydał wyrok na posiedzeniu niejawnym, ale wtedy wyrok powinien zostać wysłany.

Na tym etapie pomoc na pewno będzie trudniejsza, ale posiadamy doświadczonych prawników, którzy chętnie się jej przyjrzą. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...