Gość Miras Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Dzień dobry , spłacilem kredyt i zapłaciłem odsetki ale bank nie informuje BIK-u o wpłatach i nie ponosi żadnych konsekwencji. Dlug widnieje jako nie zamknięty, czy mam prawo ubiegać się o odszkodowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Jeśli wykaże Pan, że na skutek niedopatrzenia banku poniósł Pan rzeczywistą szkodę to tak, może Pan ubiegać się od banku o odszkodowania. Może Pan również wezwać bank do wykreślenia wpisu w BIK, a jeśli upłynie termin to może Pan pozwać bank o naruszenie dobrego imienia - pozew o zapłatę zadośćuczynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miras Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 I o jakie mogę wtedy kwoty ich pozwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 To zależy od stopnia krzywdy i doznanych szkód. Wszystko należy wyceniać indywidualnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lena Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Ja bym te Biki wywaliła. Jak w państwie prawa może sobie istnieć rejestr wewnętrzny banków oceniający człowieka? Przecież to kpina z ludzi. Ja też miałam problem z bankiem PKO, ale na całe szczęście jakoś mnie wykreslili. Ale co się najadłam nerwów to moje. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z finansjerą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się