Gość Janina Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Witam, mam problem z komornikiem. Gdy tylko dowiedziałam się o zajęciu na rachunku bankowym spłaciłam zadłużenie wierzycielowi czyli firmie getpro, natomiast komornik w dalszym ciągu nie odblokował mojego konta. W tej sprawie kontaktowałam się z firmą getpro, mieli wyslać maila do komornika. Co powinnam zrobić w tej sprawie? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Janina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Powinna Pani jak najszybciej wysłać do komornika potwierdzenie zapłaty całości długu i zawnioskować o umorzenie egzekucji. Jeśli komornik tego nie zrobi zalecamy złożenie skargi do prezesa sądu rejonowego, przy którym działa komornik. Zalecamy również sprawdzenie, czy egzekucja komornicza przebiegała zgodnie z prawem. Jest wiele spraw, w których wobec nieskutecznie doręczana korespondencja sądowa daje podstawy do uchylenia tytułów wykonawczych i odzyskiwania całych wpłaconych w toku egzekucji kwot. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się