Gość Błażej95 Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Wzialem kilka chwilówek żeby spłacić natrętne profi credit. Teraz chciałbym odzyskać od nich trochę kasy bo splacilem wszystko przed terminem. I to dużo przed terminem. Miał ktoś z nimi do czynienia i wyrwał od nich pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 Oczywiście przysługuje Panu zwrot wszystkich nadpłaconych kosztów pożyczki. A więc odsetek, prowizji, kosztów czy ubezpieczenia. Więcej na temat zwrotów prowizji znajdzie Pan w publikacji na naszym blogu dostępnej tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/zwrot-prowizji-po-wczesniejszej-splacie-kredytu-i-konsolidacji/ Zachęcamy również do kontaktu. Zajmujemy się także odzyskiwaniem nadpłaconych kosztów kredytów konsumenckich. Pomagamy osobom w całym kraju. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lutek Napisano Czerwiec 4, 2020 Share Napisano Czerwiec 4, 2020 Ja z tym Profi Credit też miałem do czynienia. Niesamowici magicy. Już mam to za sobą i wszystkim odradzam. A odzyskać coś od nich? Bez kancelarii prawnej co się zna na temacie można zapomnieć. Z Eurolege prawnicy kiedyś mi pomogli w sprawie sądowej przeciwko bankowi. Pozytywnie. Także mogę z czystym sercem polecić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 W takim razie i ja się zgłoszę. Splacilem im z 2 razy tyle co pożyczyłem. Może i w mojej sprawie uda się coś odzyskać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Dnia 11.06.2020 o 07:21, Gość Roman napisał: W takim razie i ja się zgłoszę. Splacilem im z 2 razy tyle co pożyczyłem. Może i w mojej sprawie uda się coś odzyskać? Najpewniej tak. Zachęcamy do zgłoszenia nam swojej sprawy. Chętnie przeanalizujemy całą sprawę i wskażemy dostępne w sprawie rozwiązania. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano Październik 1, 2020 Share Napisano Październik 1, 2020 Miałem pożyczkę w profi credit. wypowiedzieli mi umowę ale w ciągu tygodnia spłaciłem całość. termin zakonczenia pożyczki był na lipiec 2022 a ja to spłąciłem prawie 2 lata szybciej, czy moge sie starać o zwrot jakiś kosztów , w sprawie nie było wyroku sądowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 2, 2020 Share Napisano Październik 2, 2020 13 godzin temu, Gość adam napisał: Miałem pożyczkę w profi credit. wypowiedzieli mi umowę ale w ciągu tygodnia spłaciłem całość. termin zakonczenia pożyczki był na lipiec 2022 a ja to spłąciłem prawie 2 lata szybciej, czy moge sie starać o zwrot jakiś kosztów , w sprawie nie było wyroku sądowego. W przypadku wypowiedzenia umowy może być problem. Wymaga to na pewno analizy prawnika. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się