Skocz do zawartości

Debet na koncie i przegrana na giełdzie

Gość Załamany

Polecane posty

Gość Załamany

Na początku pandemia koronawirusa zainwestowałem pieniądze ma giełdzie. Początkowo szło dobrze. Byłem na plusie. Pomyślałem, żeby szybciej i więcej zarabiać trzeba wziąć debet na koncie. Wziąłem kilka tysięcy. Akcje mojej spółki poszły w dół i tym samym straciłem nie tylko oszczędności. Zostały mi też długi. Bo debet na koncie w banku spółdzielczym muszę spłacić. Czy mogę jakoś anulować ten debet? W końcu przegrałem pieniądze nie że swojej winy. Żona już o wszystkim wie i powiedziała, że jak tego nie naprawię to koniec z nami i ona odchodzi. Proszę o pomoc.

Nie ma czegoś takiego jak anulowanie debetu. Nie znamy dokładnie umowy łączącej Pana z bankiem. Być może da się coś zrobić, ale to wymaga dokładnej analizy prawnej. Ponadto ewentualne ruchy w celu anulowania zadłużenia albo zmniejszenia jego wartości można skutecznie wykonywać dopiero na etapie sądowym. Czyli dopiero wówczas, gdy bank pozwie Pana do sądu o zapłatę długu. To będzie dopiero miejsce i czas na ewentualne ruchy. Gdyby jednak spłacił Pan całość zadłużenia to naturalnie sprawa nie znajdzie swojego finału w sądzie.

Gdyby sprawa trafiła do sądu zachęcamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...