Gość Marika Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 W 2009 roku wzięłam Provident i po kilku miesiącach nie splacilam w 2012 roku był komornik po kilku miesiącach umorzył postępowanie i dług został kupiony przez ultimo teraz w 2019 znowu komornik co można zrobić w takiej sytuacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Czy zanim pojawił się u Pani otrzymywała Pani jakiekolwiek pisma z sądu w tej sprawie? Np. nakaz zapłaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marika Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Nic mi nie wiadomo o sądzie od ultimo dostałam nakaz zapłaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 W takim razie istnieją szanse na uchylenie nakazu zapłaty i wznowienie postępowania sądowego. Otworzy to formalna drogę do "anulowania" zadłużenia. Prosimy o zgłoszenia nam swojej sprawy tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marika Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Dowiedziałam się w roku 2014.07.9 lipca został wysłany do mnie List lecz był awizowany i w sądzie mi powiedzieli ze oni mają w systemie zakończenie sprawy więc się pytam dlaczego mi ultimo przysłali komornika w 2019 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Należy właśnie ustalić, czy działania sądu były zgodnie z przepisami o doręczeniach pism sądowych. Zapraszamy do kontaktu. Tel: 530 333 130 Mail: kontakt@eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marika Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 To co mam do państwa wysłać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Prosimy o dokonanie zgłoszenia, nasz konsultant udzieli wszelkich informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się