Gość Regina Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Wczoraj dowiedziałam się w kadrach, że komornik zajął mi pobory. Jestem załamana. Dług z 2005 roku. A tutaj takie rzeczy. Dzwoniłam do sądu i okazało się, że wysłali nakaz zaplaty na mój stary i dawno nieaktualny adres. A sprawa sądową to w ogóle miała miejsce w 2013 roku. Nic o niej nie widziałam. Proszę o pomoc. Ja wiem, że to jest przedawnione. Nie wiem jak się bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 1, 2020 Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Pani Regino, sprawa jak najbardziej jest do załatwienia. Temat już był poruszany na naszym forum tutaj: Oczywiście zachęcamy do kontaktu z naszą Kancelarią EUROLEGE. Chętnie Pani pomożemy załatwić sprawę i umorzyć egzekucję komorniczą. Podejmujemy się również odzyskiwania środków zabranych przez komornika w toku niezgodnie z przepisami prowadzonej egzekucji. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Mam podobny problem. Mogę się do was zgłosić po pomoc? Starałem się coś robić z mecenasem w mogli mieście, ale chyba on nie da rady tego załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 15 godzin temu, Gość Witek napisał: Mam podobny problem. Mogę się do was zgłosić po pomoc? Starałem się coś robić z mecenasem w mogli mieście, ale chyba on nie da rady tego załatwić. Oczywiście chętnie Panu pomożemy. Mamy świadomość, że nie każdy prawnik rozumie istotę i proces uchylania prawomocnych nakazów zapłaty. Być może Pana mecenas specjalizuje się w innego rodzaju sprawach i na tym niekoniecznie musi się znać. Możemy Panu pomóc i doradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się