Gość Mateusz Napisano Czerwiec 1, 2020 Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Dzień dobry mam do Państwa zapytanie mam 5 zajęć Egzekucji oraz 5 zawartych porozumień z wierzycielami proszę mi napisać jak najlepiej pozbyć się długów gdyż pracuje dorywczo muj miesięczny dochód 1300 zł i nie daje radę płacić każdemu Komornikowi oraz wierzycielom czy myślałem nad wyjściem żeby spłacać od najmniejszeszego zobowiązania i brać się za następne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 2, 2020 Share Napisano Czerwiec 2, 2020 Na wskazanym przez Pana etapie należy sprawdzić, czy postępowania egzekucyjne toczone są w zgodzie z przepisami prawa. A w szczególności czy nie zachodzą żadne uchybienia formalne, które mógł popełnić sąd już na etapie wydawania tytułów wykonawczych w tych sprawach. A takie sytuacja występuję i to wcale nierzadko. Analiza sprawy możliwa jest dopiero po wysłuchaniu Pana relacji oraz po odczytaniu dokumentacji w sprawie. Chętnie dokonamy analizy Pana sytuacji i jeśli będą podstawy do skutecznego udzielenia pomocy to podejmiemy się jej. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się