Gość Marian Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Witam, Jakiś czas temu zaciągnąłem zobowiązanie w Aasa Polska S.A., którego nie spłaciłem, a teraz kontaktuje się ze mną za ten dług firma Ultimo Portfolio Investment. Nie wiem o co chodzi możecie Państwo pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Mam ten sam problem. Może ktoś poratowac? Nie chce płacić jakiejś firmie z Luksemburga... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Czy został Pan pozwany do sądu, czy też jest to na razie windykacja przedsądowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Na chwilę obecną windykacja przedsądowa, ale grożą, że podadzą do sądu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Jest to bardzo prawdopodobny scenariusz. Jednak musi Pan pamiętać, że sprawa sądowa nie jest złym rozwiązaniem. Mieliśmy już do czynienia z wieloma procesami przeciwko AASA Polska S.A., w których wygrywaliśmy przynajmniej w części dotyczącej pozakapitałowych kosztów pożyczki. Dlatego jeśli otrzyma Pan pozew z sądu to zlecamy szybki kontakt. Swoją sprawę sądową może Pan zgłosić przez formularz zamieszczony tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezyderiusz Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Panie Marianie polecam zaufać Eurolege. Trafiłem na nich z polecenia i sie nie zawiodlem. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anty-LGBT Napisano Sierpień 21, 2019 Share Napisano Sierpień 21, 2019 ASSA to straszne lichwiarze są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się