Gość Iwona Napisano Czerwiec 4, 2020 Share Napisano Czerwiec 4, 2020 Witam. Pisałam wcześniejszy post na temat tarczy 3.0, a mianowicie chodzi o oświadczenia które wysłałam do komorników w sprawie odblokowania mi konta na podstawie podwyższenia kwoty wolnej przez pracodawcę. Wszyscy komornicy dostali takie oświadczenia i tylko 1 dostosował się do mojego pisma, inny który zajmuje się moimi sprawami czeka na akta a jeszcze inny blokuję konto. Jeżeli komornicy mają takie oświadczenia czy powinni już odblokować konto, bo myślę że nie spieszno im z tym faktem. Co powinnam zrobić? Proszę o odpowiedź. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Wątek w tej sprawie kontynuujemy tutaj: Zachęcamy również do zapoznania się z ciekawym artykułem dostępnym tutaj: https://www.portalzadluzonych.pl/czy-komornik-moze-zajac-pozyczke-z-tarczy-antykryzysowej/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się