Gość Kamil Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Witam mam pytanie ma 2 komorników jednego z Gdańska i jednego chyba z grodziska Mazowieckiego i tu jest moje pytanie jak pracowalem to płaciłem i zabierał mi z konta teraz nie pracuje juz długo i nie ma co zabrać a łapie dodatkowe pracę aby mieć na życie na chwilę obecną nie wiem jaki jest stan długu nie mam z czego płacić jak mam ubiegac się upadłość konsumencka jako osoba prywatna i bezrobotna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 10 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam mam pytanie ma 2 komorników jednego z Gdańska i jednego chyba z grodziska Mazowieckiego i tu jest moje pytanie jak pracowalem to płaciłem i zabierał mi z konta teraz nie pracuje juz długo i nie ma co zabrać a łapie dodatkowe pracę aby mieć na życie na chwilę obecną nie wiem jaki jest stan długu nie mam z czego płacić jak mam ubiegac się upadłość konsumencka jako osoba prywatna i bezrobotna Panie Kamilu, upadłość konsumencka to ostateczność i nie ma co się na nią decydować jeśli istnieją jakiekolwiek inne formy i środki dostępnych działań oddłużeniowych. Więcej na temat tego, że upadłość konsumencka to ostateczność znajdzie Pan w tym wątku: Natomiast w Pana sprawach należałoby sprawdzić w pierwszej kolejności czy jeszcze na etapie sądowym nie doszło do uchybień natury formalnej. A to dałoby podstawę nie tylko do umorzenia egzekucji, ale też odzyskania zabranych w jej toku środków! Zachęcamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się