Gość Olgierd Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Obserwuję wasze posty i komentarze od ponad miesiąca i podziwiam za wiedzę oraz chęć pomocy. Tym razem i ja jej potrzebuje. Dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Ostrołęce. Mam zapłacić firmie zagranicznej Svea ekonomii z Cypru jakieś 5 tysięcy złotych z odsetkami i kosztami. Łącznie to wyjdzie dobrze ponad 6 tysięcy. Nie mam takich pieniędzy. Czy mogę jakoś się odwołać i spróbować anulować ten nakaz zaplaty? Proszę o pomoc i radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 1 godzinę temu, Gość Olgierd napisał: Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Obserwuję wasze posty i komentarze od ponad miesiąca i podziwiam za wiedzę oraz chęć pomocy. Tym razem i ja jej potrzebuje. Dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Ostrołęce. Mam zapłacić firmie zagranicznej Svea ekonomii z Cypru jakieś 5 tysięcy złotych z odsetkami i kosztami. Łącznie to wyjdzie dobrze ponad 6 tysięcy. Nie mam takich pieniędzy. Czy mogę jakoś się odwołać i spróbować anulować ten nakaz zaplaty? Proszę o pomoc i radę. Oczywiście chętnie Panu pomożemy. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w sprawach sądowych przeciwko firmom windykacyjnym, bankom i chwilówkom. A firma Svea Ekonomi Cyprus ltd jest nam również świetnie znana: https://www.darmowyprawnik.eu/sprawa-sadowa-z-svea-ekonomi-cyprus-ltd-jak-wygrac/ Zachęcamy do szybkiego kontaktu, ponieważ na podjęcie skutecznych działań mamy tylko 2 tygodnie od dnia, w którym odebrał Pan przesyłkę sądową z nakazem zapłaty. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się