Gość Żuko Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Przegrałem sprawę sądową z Inkaso Kredytowe. Myślałem, że sam sobie poradzę. Okazało się, że nie. Poszedłem na sprawę i tam sędzia zgniotła mnie. Pytania mnie zagiely i pogrążyły. Szukam pomocy w napisaniu apelacji od tego wyroku. Dzisiaj dostałem uzasadnienie. A jak dla mnie przynajmniej w części powinienem wygrać bo koszty w umowie pozyczki miałem za wysokie. Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Dnia 10.06.2020 o 18:52, Gość Żuko napisał: Przegrałem sprawę sądową z Inkaso Kredytowe. Myślałem, że sam sobie poradzę. Okazało się, że nie. Poszedłem na sprawę i tam sędzia zgniotła mnie. Pytania mnie zagiely i pogrążyły. Szukam pomocy w napisaniu apelacji od tego wyroku. Dzisiaj dostałem uzasadnienie. A jak dla mnie przynajmniej w części powinienem wygrać bo koszty w umowie pozyczki miałem za wysokie. Proszę o pomoc. Oczywiście możemy Panu pomóc w napisaniu apelacji oraz możemy Pana reprezentować w postępowaniu apelacyjnym (odwoławczym). Zawsze radzimy, aby już na etapie sądu I instancji korzystać w pomocy prawnika. W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, banki oraz chwilówki. W celu pomocy musimy zapoznać się z całą dostępną w sprawie dokumentacją. Konieczne jest wobec tego dokonanie przez Pana zgłoszenia. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bury Napisano Czerwiec 20, 2020 Share Napisano Czerwiec 20, 2020 A jak mam sprawę z nakazem zapłaty z inkaso kredytowe to też pomożecie na tym etapie? Czytałem, że tak. Wolę się jednak upewnić. Przesłalbym dokumenty. Czas na sprzeciw mam do najbliższego piątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 22, 2020 Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Dnia 20.06.2020 o 09:09, Gość Bury napisał: A jak mam sprawę z nakazem zapłaty z inkaso kredytowe to też pomożecie na tym etapie? Czytałem, że tak. Wolę się jednak upewnić. Przesłalbym dokumenty. Czas na sprzeciw mam do najbliższego piątku. Oczywiście, tym bardziej. Na etapie sądu I instancji mamy większe szanse na skuteczne działanie, bowiem strategia procesowa obierana przez naszych prawników wdrażana jest już na początkowym etapie sprawy. A to bardzo ważne, ponieważ w sądzie II instancji jesteśmy ograniczeni tym, co zostało ustalone przez sądem I instancji. Do tego też dochodzą ograniczenia dowodowe oraz częściowo ograniczenia w zakresie zarzutów procesowych. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się