Gość Jacek198989 Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Witam serdecznie, niestety wpadłem w spiralę spłacania chwilówek chwilówkami. Do końca miesiąca mam do spłaty: Vivus- ok. 8.500zl Viasms- 4600zl Filarum- 4600zl Mam już dość spłacania pożyczki pożyczką. Chciałbym wyjść na prostą. Potrzebuję jednak trochę czasu. Niestety nie pomogła też trudna sytuacja związana z koronawirusem. Postanowiłem wyjechać za granicę, aby zwiększyć przepływ środków pieniężnych. Środki jakie będę posiadać na koniec miesiąca to ok. 7-8 tys. W kolejnym miesiącu będzie to 4 tys. i w następnym 4. Potrzebuję po prostu czasu. Mój adres zameldowania jest w domu rodziców. Ja już tam nie mieszkam, także korespondencja ze mną może odbyć się jedynie drogą telefoniczną lub mailową. Nie chciałbym, aby rodzice otrzymywali jakiekolwiek listy z windykacji z podanymi kwotami zadłużenia. Co mam robić? Jedyne, czego potrzebuje to ok. 3 miesiące na ogarnięcie tej trudnej sytuacji. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Jestem w fatalnej formie fizycznej. Nie śpię, nie jem. Chcę skończyć z tym pożyczaniem i wystartować na nowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 20 godzin temu, Gość Jacek198989 napisał: Witam serdecznie, niestety wpadłem w spiralę spłacania chwilówek chwilówkami. Do końca miesiąca mam do spłaty: Vivus- ok. 8.500zl Viasms- 4600zl Filarum- 4600zl Mam już dość spłacania pożyczki pożyczką. Chciałbym wyjść na prostą. Potrzebuję jednak trochę czasu. Niestety nie pomogła też trudna sytuacja związana z koronawirusem. Postanowiłem wyjechać za granicę, aby zwiększyć przepływ środków pieniężnych. Środki jakie będę posiadać na koniec miesiąca to ok. 7-8 tys. W kolejnym miesiącu będzie to 4 tys. i w następnym 4. Potrzebuję po prostu czasu. Mój adres zameldowania jest w domu rodziców. Ja już tam nie mieszkam, także korespondencja ze mną może odbyć się jedynie drogą telefoniczną lub mailową. Nie chciałbym, aby rodzice otrzymywali jakiekolwiek listy z windykacji z podanymi kwotami zadłużenia. Co mam robić? Jedyne, czego potrzebuje to ok. 3 miesiące na ogarnięcie tej trudnej sytuacji. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Jestem w fatalnej formie fizycznej. Nie śpię, nie jem. Chcę skończyć z tym pożyczaniem i wystartować na nowo. W takiej sytuacji najpewniej firmy pożyczkowe skierują sprawy do sądu albo sprzedadzą zadłużenie firmom windykacyjnym, które zrobią dokładnie to samo. Przede wszystkim trzeba sprawdzić, czy w umowach pożyczek nie ma klauzul niedozwolonych. Czyli, czy faktycznie zadłużenie wynosi dokładnie tyle, czy tez jest np w 50% niższe. Najlepiej podnosić takie argumenty w sądzie, czyli po wniesieniu pozwu przez firmę pożyczkową albo windykacyjną. Bardzo często udaje nam się wykazać, że kwoty wskazywane w pozwach są znacząco zawyżone względem dochodzonych. Zdarza się też, że sądy oddalają takie powództwa w całości. Część naszych sukcesów znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Jeśli którakolwiek ze spraw znajdzie się na drodze postępowania sądowego zapraszamy do kontaktu. Chętnie pomożemy. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Dodatkowo wskazujemy ciekawy artykuł na temat pętli zadłużeń i wychodzenia z niej. Artykuł dostępny na naszym blogu tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/spirala-zadluzenia-i-petla-pozyczek-jak-sie-od-nich-uwolnic/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się