Gość Marek Wadowice Napisano Czerwiec 16, 2020 Share Napisano Czerwiec 16, 2020 Dzisiaj listonosz przyniósł mi nakaz zaplaty z e-sądu z powództwa Vega Sp. z o.o. Można jakoś sobie z nimi poradzić? Bardzo mi zależy na tym, aby nauczyć ich trochę pokory. Za dużo chcą żebym zapłacił. Mogę liczyć na pomoc w napisaniu sprzeciwu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 11 godzin temu, Gość Marek Wadowice napisał: Dzisiaj listonosz przyniósł mi nakaz zaplaty z e-sądu z powództwa Vega Sp. z o.o. Można jakoś sobie z nimi poradzić? Bardzo mi zależy na tym, aby nauczyć ich trochę pokory. Za dużo chcą żebym zapłacił. Mogę liczyć na pomoc w napisaniu sprzeciwu? Oczywiście z chęcią Panu pomożemy w całej sprawie sądowej. W naszej Kancelarii EUROLEGE prowadzimy sprawy od samego początku do samego końca. Nasi prawnicy specjalizują się w sprawach o zapłatę z powództwa banków, firm windykacyjnych oraz pożyczkowych. Mamy już ponad 8-letnie doświadczenie w tego typu sprawach. Zapraszamy do kontaktu i przypominamy, że na skuteczne wniesienie sprzeciwu od nakazu zapłaty osoba pozwana ma zaledwie 2 tygodnie liczone od dnia otrzymania przesyłki sądowej. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rudy102 Napisano Sierpień 23, 2020 Share Napisano Sierpień 23, 2020 Ja też mam problem sądowy z Vega Sp z o.o Mogę liczyć na skuteczną pomoc? Nie mam pojęcia co im odpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 24, 2020 Share Napisano Sierpień 24, 2020 18 godzin temu, Gość Rudy102 napisał: Ja też mam problem sądowy z Vega Sp z o.o Mogę liczyć na skuteczną pomoc? Nie mam pojęcia co im odpisać. Oczywiście, chętnie podejmiemy się obrony Pana interesów w sądzie. Mamy znaczące doświadczenie w sporach sądowych z firmami windykacyjnymi, pożyczkowymi oraz bankami. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się