Skocz do zawartości

Syner Sp. z o.o. i pożyczka w Cool Finance - pozew z sądu i nakaz zapłaty

Gość Marcin90

Polecane posty

Gość Marcin90

Witam wszystkich na forum. Mam problem z Syner Sp. z.o.o. Brałam u nich pożyczkę na stronie Cool Finance i popadłem w kłopoty z pracą. Teraz mnie pozwali. Jednak coś mi się nie zgadzają kwoty. Mam do zapłaty ponad 2 tysiące a pożyczki wziąłem 1200 i jeszcze trochę udało mi się spłacić. Warto pisać odwołanie? Sprawa z e-sądu.

Jeśli nakaz zapłaty wydany został przez e-sąd to bezwzględnie należy złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty. Wynika to przede wszystkim z tego, że e-sąd wydając nakaz zapłaty miał przed sobą tylko pozew z twierdzeniami strony powodowej, a nie posiadał żadnych dowodów, żadnych dokumentów. Nie widział m.in. nawet umowy, którą Pan miał zawierać z firmą Syner Sp. z o.o. Dodatkowo ma Pan jeszcze wątpliwości co żądanych kwot, a zatem jest to dodatkowy argument przemawiający za tym, aby złożyć odwołanie.

Oczywiście chętnie Panu w tym pomożemy. Mamy duże, bo już ponad 8-letnie doświadczenie w sprawach sądowych o zapłatę długów przeciwko firmom windykacyjnym, pożyczkowym i bankom. Tutaj znajdzie Pan część z naszych orzeczeń zakończonych sukcesami: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zapraszamy do kontaktu. Działamy zdalnie na terenie całego kraju. Reprezentujemy osoby pozwane przed każdym sądem w Polsce.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...