Skocz do zawartości

Pozew z e-sądu w sprawie ZEOFIN sp. z o.o.

Gość Janusz

Polecane posty

Czy ktoś miał do czynienia już w sądzie że spółka o nazwie ZEOFIN? Pozwali mnie i właśnie przed chwilą dostałem nakaz zaplaty z e-sądu w Lublinie.

7 minut temu, Gość Janusz napisał:

Czy ktoś miał do czynienia już w sądzie że spółka o nazwie ZEOFIN? Pozwali mnie i właśnie przed chwilą dostałem nakaz zaplaty z e-sądu w Lublinie.

Panie Januszu, mieliśmy do czynienia z firmą ZEOFIN Sp. z o.o. wielokrotnie w procesach sądowych. Aktualnie również toczymy zaciekłe spory. Nie jest to łatwy przeciwnik, ale nasze statystyki pokazują, że nasza skuteczność jest wysoka ? Zachęcamy do kontaktu. Każda sprawa jest inna, dlatego zawsze musimy bazować na dokumentacji źródłowej, aby powiedzieć coś więcej na temat tej konkretnej sprawy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Dnia 20.06.2020 o 09:02, Gość Luiza napisał:

Też dostałam nakaz zaplaty od tej firmy z e-sądu w Lublinie. Mogę wam podesłać dokumenty? Chciałbym powalczyć ?

Zapraszamy wobec tego do kontaktu ?

Prosimy pamiętać, że na złożenie skutecznego sprzeciwu od nakazu zapłaty ma Pani jako osoba pozwana tylko 2 tygodnie. Termin liczy się od dnia odebrania przesyłki sądowej.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 3 weeks later...
Gość Dziurek

Zgłaszam się kolejny. Właśnie wczoraj dostałam od nich sądowy nakaz zaplaty na ponad 2 tysiące. Przesyłam was dzisiaj dokumenty. Dzialajcie proszę też w mojej sprawie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...