Skocz do zawartości

NEXT CAP VENTURES OU kupił dług od Alfa Finance. Proszę o pomoc w sądzie

Gość Medyk88

Polecane posty

Wziąłem kilka miesięcy temu pożyczkę w Alfa Finance. Niestety przez epidemię straciłem pracę. Teraz nie mam z czego żyć. A oni dług sprzedali do Next Cap Ventures OU. Dzisiaj otrzymałem nakaz zaplaty z e-sądu, w którym stwierdza się, że mam zapłacić kilka tysięcy złotych. Kwoty w sumie nie wiem skąd takie duże? Można liczyć na wasze pomoc? Nie znam się na tych prawniczych tematach.

9 minut temu, Gość Medyk88 napisał:

Wziąłem kilka miesięcy temu pożyczkę w Alfa Finance. Niestety przez epidemię straciłem pracę. Teraz nie mam z czego żyć. A oni dług sprzedali do Next Cap Ventures OU. Dzisiaj otrzymałem nakaz zaplaty z e-sądu, w którym stwierdza się, że mam zapłacić kilka tysięcy złotych. Kwoty w sumie nie wiem skąd takie duże? Można liczyć na wasze pomoc? Nie znam się na tych prawniczych tematach.

Nie musi się Pan znać, nasi doświadczenie prawnicy w sprawach oddłużeniowych znają takie sprawy od podszewki ?

Z firmą windykacyjną Next Cap Ventures OU z siedzibą w Tallinie mielismy okazję procesować się wielokrotnie. Możemy tylko uchylić rąbka tajemnicy, że skuteczność w tych sprawach jest na bardzo zadowalającym poziomie.

Zapraszamy do kontaktu. Jesteśmy do dyspozycji.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 2 months later...
22 godziny temu, Gość Teresa napisał:

Ja także będę potrzebowała waszej pomocy. Jak mogę się zgłosić żeby ta zagraniczna firma nie wyciągała ode mnie pieniędzy?

Pani Tereso, chętnie udzielimy Pani pomocy w sprawie sądowej. Zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy od wielu lat pomagają osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...