Skocz do zawartości

Na czym polega antywindykacja?

Gość Bialowłosa

Polecane posty

Gość Bialowłosa

Czy może mi ktoś wytłumaczy na czym polega ta antywindykacja? Dużo się o tym ostatnio pisze. Praktycznie można też spotkać dużo reklam. Ale co konkretnie mogą takie firmy dla nas, osób zadłużonych zrobić? Ja np mam trochę spraw z windykacjami i potrzebuję pomocy.

Dnia 19.06.2020 o 20:16, Gość Bialowłosa napisał:

Czy może mi ktoś wytłumaczy na czym polega ta antywindykacja? Dużo się o tym ostatnio pisze. Praktycznie można też spotkać dużo reklam. Ale co konkretnie mogą takie firmy dla nas, osób zadłużonych zrobić? Ja np mam trochę spraw z windykacjami i potrzebuję pomocy.

Antywindykacja to w skrócie szereg działań podejmowanych przez wyspecjalizowane firmy w zakresie oddłużania (np. nasza Kancelaria EUROLEGE), które w zamiarze mają doprowadzić do anulowania zadłużenia w całości albo częściowej redukcji zadłużenia. W zakres takiej pomocy wchodzi pomoc na etapie postępowania przedsądowego, sądowego oraz egzekucyjnego (komorniczego).

Więcej na temat działań antywindykacyjnych znajdzie Pani na naszym blogu tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...