Gość Wioletta Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 Dzień dobry .Mam problem syndyk masy upadlosciowej wystąpił do e sądu i otrzymałam wyrok nakaz zapłaty kredytu .Odwołałam się do sądu i poprosiłam o ugodę syndyk.Niestety dostałam odmowę gdyż kwota jaką im zaoferowała co miesiąc do spłaty niepasuje im gdyż musiałabym spłacać ok 5lat ten kredyt .Ich ugoda polegała by na tym że muszę wpłacić połowę zadłużenia tj. ok 40000tys a resztę w 6ratach dla mnie niestety jest to niemożliwe wogole .Co może zrobić syndyk w tej sprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 Niestety, ale samodzielne występowanie o ugodę było wielkim błędem, bowiem teraz może zostać to potraktowane przez sąd jako uznanie zadłużenia. Prosimy o opisanie nam swojej sprawy na maila: kontakt@eurolege.pl Postaramy się Pani pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się