Gość Katarzyna Napisano Czerwiec 24, 2020 Share Napisano Czerwiec 24, 2020 Rozwiodlam się z byłym mężem 7 lat temu, mieliśmy wspólny dom warty170 tys zakupiony z pieniedziedzy -zakupionego mieszkania rodziców za 30 tys byłego przed małżeństwem-o podniesionym standardzie przez nas jesta walka ale ja chce zastosować moja ma ma jak jego rodzice włożyli w .mieszkanie po 30 tyś nie odzyskają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 25, 2020 Share Napisano Czerwiec 25, 2020 13 godzin temu, Gość Katarzyna napisał: Rozwiodlam się z byłym mężem 7 lat temu, mieliśmy wspólny dom warty170 tys zakupiony z pieniedziedzy -zakupionego mieszkania rodziców za 30 tys byłego przed małżeństwem-o podniesionym standardzie przez nas jesta walka ale ja chce zastosować moja ma ma jak jego rodzice włożyli w .mieszkanie po 30 tyś nie odzyskają Pani Katarzyno, na forum nie będziemy w stanie konkretnie odpowiedzieć na zadane pytanie. A już na pewno nie rozwiążemy takiej sprawy. Takie sprawy wymagają bardzo osobistego podejścia i konkretnego rozeznania - są zazwyczaj wielowątkowe i bardziej skomplikowane pod względem faktycznym. Nasi prawnicy chętnie mogę podjąć się analizy Pani sprawy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się