Skocz do zawartości

pelnomocnictwo

Gość Wiesia 30

Polecane posty

Gość Wiesia 30

Jestem nękana przez pracowników firmy Profi credit byli wczoraj straszyli czytalam jak sobie z nimi radzic ale nie potrafie bo sie ich po prostu boję  czy pomagacie panstwo w zatrudniniu pelnomocnika ktory rozmawial by z nimi za mnie powiedzieli ze jutro tez przyjdą i w sobotę nie dam rady co mam robić jeszcze powiedzieli że chcą z mężem porozmawiać a on nie wie o tym długu więc jeszcze większe kłopoty będę miała co mam robić pomóżcie 

8 godzin temu, Gość Wiesia 30 napisał:

Jestem nękana przez pracowników firmy Profi credit byli wczoraj straszyli czytalam jak sobie z nimi radzic ale nie potrafie bo sie ich po prostu boję  czy pomagacie panstwo w zatrudniniu pelnomocnika ktory rozmawial by z nimi za mnie powiedzieli ze jutro tez przyjdą i w sobotę nie dam rady co mam robić jeszcze powiedzieli że chcą z mężem porozmawiać a on nie wie o tym długu więc jeszcze większe kłopoty będę miała co mam robić pomóżcie 

Oczywiście działania windykatorów są nie tylko naganne, ale i niezgodne z prawem. Co do windykacji z Profi Credit jest odrębny wątek założony w tym miejscu: 

W zakresie naszych usług znajduje się również możliwość podjęcia negocjacji z firmą pożyczkową. Zakładamy w oparciu o nasze wieloletnie doświadczenie, że w umowie zawartej pzrez Panią z Profi Credit widnieją klauzule niedozwolone, które Pani jako konsumenta nie wiążą.

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Czy jeśli komornik na polecenie Profi credit ściągną mi już prawie całe zadłużenie ( to co wzięłam plus jakieś cholernie wysokie odsetki) to jest szansa żeby resztę ułożyć lub anulować? 

13 godzin temu, Gość JaD napisał:

Czy jeśli komornik na polecenie Profi credit ściągną mi już prawie całe zadłużenie ( to co wzięłam plus jakieś cholernie wysokie odsetki) to jest szansa żeby resztę ułożyć lub anulować? 

Takie uprawnienie ma tylko wierzyciel egzekwujący czyli Profi Credit. Prawo do jakichkolwiek ustaleń co do spłat czy rozkładania na raty bądź umarzania należności nie przysługuje komornikowi. On jedynie wykonuje to, co zlecił mu wierzyciel wymieniony w tytule wykonawczym.

Zaznaczamy jednak, że z naszego doświadczenia wynika, że jest pewien % spraw (wcale nie taki mały), w których ze względu na istotne błędy proceduralne jeszcze na etapie postępowania sądowego istnieje szansa na uchylenie tytułu wykonawczego. A to oznacza umorzenie egzekucji i nawet odzyskanie dotychczas zabranych w toku egzekucji środków.

Nasi prawnicy chętnie pomogą Panu w ustaleniu stanu sprawy. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...