Gość Krzysztof Napisano Czerwiec 28, 2020 Share Napisano Czerwiec 28, 2020 Dzień dobry. moja mama wynajęła firmę budowlana do wymiany okien. Wynajęła firmę Polska która wykonuje usługę na terenie Pamstwa niemieckiego. Zapłaciła za usługę, towar przyjechał, lecz okna nie zostały zamontowane. Minęło pół roku, mama złożyła sprawę do sądu i wygrała. Lecz mojej mamie niechce się jeździć do Polski, i chce bym resztę sprawy załatwiał za mamę. Lecz nie mam zamiaru się w to bawić, gdyż to nie moja sprawa. Jak wyglada załatwianie sprawy z komornikiem i czy bez mojej zgody może podać moje dane do załatwiania spraw ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 29, 2020 Share Napisano Czerwiec 29, 2020 17 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry. moja mama wynajęła firmę budowlana do wymiany okien. Wynajęła firmę Polska która wykonuje usługę na terenie Pamstwa niemieckiego. Zapłaciła za usługę, towar przyjechał, lecz okna nie zostały zamontowane. Minęło pół roku, mama złożyła sprawę do sądu i wygrała. Lecz mojej mamie niechce się jeździć do Polski, i chce bym resztę sprawy załatwiał za mamę. Lecz nie mam zamiaru się w to bawić, gdyż to nie moja sprawa. Jak wyglada załatwianie sprawy z komornikiem i czy bez mojej zgody może podać moje dane do załatwiania spraw ? Prosimy o opisanie nam swojej sprawy mailowo na: kontakt@eurolege.pl Postaramy się rozwiązać Pański problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się