Ania20 Napisano Czerwiec 30, 2020 Share Napisano Czerwiec 30, 2020 Witam w 2017 roku spłaciłam całe zadłużenie u komorniaka na kwotę 27 tysięcy dostałam pismo o zakończeniu postępowania i 1.80 zwrotu. Dzisiaj inny komornik zajmuje mi wynagrodzenie na kwotę 530 zł w tej samej sprawie. Co mogę z tym zrobić nowy komornik twoerdzi że muszę wpłacić tą kwotę a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 30, 2020 Share Napisano Czerwiec 30, 2020 13 minut temu, Ania20 napisał: Witam w 2017 roku spłaciłam całe zadłużenie u komorniaka na kwotę 27 tysięcy dostałam pismo o zakończeniu postępowania i 1.80 zwrotu. Dzisiaj inny komornik zajmuje mi wynagrodzenie na kwotę 530 zł w tej samej sprawie. Co mogę z tym zrobić nowy komornik twoerdzi że muszę wpłacić tą kwotę a. Faktycznie sprawa jest co najmniej dziwna. Być może w grę mogą wchodzić jakieś kwoty zaległych opłat komorniczych, które nie zostały rozliczone? Nie można też tracić z pola widzenia możliwości wzruszenia tytułu wykonawczego stanowiącego podstawę egzekucji w przeszłości. Gdyby został on wydany w warunkach naruszenia procedur na etapie sądowym moglibyśmy nawet odzyskać wpłacone do komornika pieniądze. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się