Piotr D Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 Witam Dostałem pismo od komornika sądowego przy Sądzie Rejonowym w Białogardzie o wszczęciu egzekucji na kwotę 1 174,17 PLN Wierzycielem jest SMART LEASE S.A. Dodatkowo pismo zawiera wezwanie do złożenia wykazu majątku oraz zawiadomienie o zajęciu wierzytelności pieniężnej z tytułu zwrotu lub nadpłaty podatku. Jest również nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym wniesiony przez ów wierzyciela, czyli SMART LEASE S.A. w dniu 2020-01-09 Całość odebrałem 26.06.2020r. Jak mam to wszystko rozumieć, czy mogę liczyć na Państwa pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 22 minuty temu, Piotr D napisał: Witam Dostałem pismo od komornika sądowego przy Sądzie Rejonowym w Białogardzie o wszczęciu egzekucji na kwotę 1 174,17 PLN Wierzycielem jest SMART LEASE S.A. Dodatkowo pismo zawiera wezwanie do złożenia wykazu majątku oraz zawiadomienie o zajęciu wierzytelności pieniężnej z tytułu zwrotu lub nadpłaty podatku. Jest również nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym wniesiony przez ów wierzyciela, czyli SMART LEASE S.A. w dniu 2020-01-09 Całość odebrałem 26.06.2020r. Jak mam to wszystko rozumieć, czy mogę liczyć na Państwa pomoc? Czyli nakaz zaplaty z sądu odebrałeś w lutym i nic z tym nie zrobiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Lipiec 1, 2020 Share Napisano Lipiec 1, 2020 W sensie mi chodziło czy zanik pojawił się u Ciebie komornik dostałeś ten nakaz? Czy o wszystkim dopiero teraz się dowiedziałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D Napisano Lipiec 1, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2020 Nie, nie nie. Pismo z sądu odebrałem w czerwcu tego roku, a dokładniej 26 czerwca Jest tam rzekomy nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym ze stycznia 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D Napisano Lipiec 1, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2020 Razem wszystko było spięte w jednej kopercie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 15 godzin temu, Piotr D napisał: Witam Dostałem pismo od komornika sądowego przy Sądzie Rejonowym w Białogardzie o wszczęciu egzekucji na kwotę 1 174,17 PLN Wierzycielem jest SMART LEASE S.A. Dodatkowo pismo zawiera wezwanie do złożenia wykazu majątku oraz zawiadomienie o zajęciu wierzytelności pieniężnej z tytułu zwrotu lub nadpłaty podatku. Jest również nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym wniesiony przez ów wierzyciela, czyli SMART LEASE S.A. w dniu 2020-01-09 Całość odebrałem 26.06.2020r. Jak mam to wszystko rozumieć, czy mogę liczyć na Państwa pomoc? Panie Piotrze, musielibyśmy spojrzeć w dokumenty, aby powiedzieć coś więcej na temat tej sprawy i ewentualnej współpracy w tym zakresie. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się