Gość kasia Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 dostałam dzisiaj SMS że windykacja terenową zjawi się u mnie jutro lub w niedzielę dodam że z Profi credit czy mają takie prawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Lipiec 3, 2020 Share Napisano Lipiec 3, 2020 4 godziny temu, Gość kasia napisał: dostałam dzisiaj SMS że windykacja terenową zjawi się u mnie jutro lub w niedzielę dodam że z Profi credit czy mają takie prawo A niech przyjeżdżają. Oni nic nie mogą. A jak przyjadą natychmiast dzwoń po policję i zgłaszaj nachodzenie i uporczywe nękanie. Nie dawaj się takim firmom bo cię zniszczą psychicznie. Z nimi trzeba twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 dzięki wiem że nie wolno im pozwolic wejść na psychikę człowieka ale przeszli dobre szkolenie po ostatniej wizycie się przekonałam umieja zastraszyć nie dziwi mnie ze niektórzy ludzie popełniają samobójstwa dlaczego nasze panstwo pozweala na istnienie takich firm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 Dnia 3.07.2020 o 21:41, Gość kasia napisał: dostałam dzisiaj SMS że windykacja terenową zjawi się u mnie jutro lub w niedzielę dodam że z Profi credit czy mają takie prawo Pani Kasiu, nie mają prawa wchodzić do Pani mieszkania ani na posesję bez Pani wyraźnej wiedzy oraz woli. Jeśli tak zrobią, to wówczas popełniają przestępstwo, w tym przestępstwo uporczywego nękania. Więcej na ten temat znajdzie Pani w naszym poradniku dostępnym w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się