Skocz do zawartości

windykacja w wekend

Gość kasia

Polecane posty

dostałam dzisiaj SMS że windykacja terenową zjawi się u mnie jutro lub w niedzielę dodam że z Profi credit czy mają takie prawo

4 godziny temu, Gość kasia napisał:

dostałam dzisiaj SMS że windykacja terenową zjawi się u mnie jutro lub w niedzielę dodam że z Profi credit czy mają takie prawo

A niech przyjeżdżają. Oni nic nie mogą. A jak przyjadą natychmiast dzwoń po policję i zgłaszaj nachodzenie i uporczywe nękanie. Nie dawaj się takim firmom bo cię zniszczą psychicznie. Z nimi trzeba twardo.

dzięki wiem że nie wolno im pozwolic wejść na psychikę człowieka ale przeszli dobre szkolenie po ostatniej wizycie się przekonałam umieja zastraszyć nie dziwi mnie ze niektórzy ludzie  popełniają samobójstwa dlaczego nasze panstwo pozweala na istnienie takich firm 

Dnia 3.07.2020 o 21:41, Gość kasia napisał:

Pani Kasiu, nie mają prawa wchodzić do Pani mieszkania ani na posesję bez Pani wyraźnej wiedzy oraz woli. Jeśli tak zrobią, to wówczas popełniają przestępstwo, w tym przestępstwo uporczywego nękania. Więcej na ten temat znajdzie Pani w naszym poradniku dostępnym w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...