Skocz do zawartości

AASA POLSKA - pozew i nakaz zapłaty z e-sądu w Lublinie

Gość Marek Gdynia

Polecane posty

Gość Marek Gdynia

Dzien dobry wszysrkiwszystkim forumowiczom. Odebrałem dzisiaj z poczty nakaz zaplaty z e-sądu w sprawie z pozwu AASA POLSKA S.A. w Warszawie. Pozew na 3.587,58 zł z odsetkami i kosztami. Według mnie to jakiś żart i chciałbym się odwołać. Dawno im już splacilem co pożyczyłem. Wszystko przed czasem. A ci pozwali mnie do sądu. Na infolinii otrzymałem informację, że jak nie zaskarze tego nakazu to się dogadamy. Ja tak nie chcę.  Czytałem, że jak się nie odwołam to będą mogli mi wrzucić komornika. A na to nie mogę sobie pozwolić że względu na wykonywaną pracę. Mogę prosić o jakąś radę i pomoc w napisaniu odwołania do e-sądu?

Dnia 4.07.2020 o 12:25, Gość Marek Gdynia napisał:

Mogę prosić o jakąś radę i pomoc w napisaniu odwołania do e-sądu?

sprzeciw do e-sądu możesz napisać w kilka minut, po napisaniu wysyłasz pocztą polską listem poleconym, pamiętaj masz 14 dni na złożenie sprzeciwu,

Dnia 4.07.2020 o 12:25, Gość Marek Gdynia napisał:

Dzien dobry wszysrkiwszystkim forumowiczom. Odebrałem dzisiaj z poczty nakaz zaplaty z e-sądu w sprawie z pozwu AASA POLSKA S.A. w Warszawie. Pozew na 3.587,58 zł z odsetkami i kosztami. Według mnie to jakiś żart i chciałbym się odwołać. Dawno im już splacilem co pożyczyłem. Wszystko przed czasem. A ci pozwali mnie do sądu. Na infolinii otrzymałem informację, że jak nie zaskarze tego nakazu to się dogadamy. Ja tak nie chcę.  Czytałem, że jak się nie odwołam to będą mogli mi wrzucić komornika. A na to nie mogę sobie pozwolić że względu na wykonywaną pracę. Mogę prosić o jakąś radę i pomoc w napisaniu odwołania do e-sądu?

Panie Marku, chętnie Panu pomożemy w napisaniu sprzeciwu i dalszym prowadzeniu sprawy przeciwko firmie AASA Polska S.A. Mamy bardzo bogate doświadczenie w sporach sądowych przeciwko firmom windykacyjnym, bankom oraz firmom pożyczkowym. Zapraszamy do szybkiego kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 1 month later...
15 godzin temu, Gość Witek G 1 napisał:

Czy ja również mogę liczyć na pomoc w sprawie w esadzie z pozwu Aasa Polska? Jakieś koszty mi naliczyli o których nic nie wiedziałem.

sprawa wylądowała w e-sądzie, to wystarczy złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty jeżeli sąd wyda nakaz zapłaty,

20 godzin temu, Gość Witek G 1 napisał:

Czy ja również mogę liczyć na pomoc w sprawie w esadzie z pozwu Aasa Polska? Jakieś koszty mi naliczyli o których nic nie wiedziałem.

Oczywiście możemy Panu pomóc w toku całego postępowania sądowego. Współpracujący z nami prawnicy pomagają codziennie osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe i banki.

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...