Gość Turysta Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 Piszę o radę w imieniu mojej mamy. Dostała z sądu rejonowego w Olsztynie pozew w sprawie z PKO BP S.A. i zobowiązanie żeby w ciągu 2 tygodni wniosła odpowiedź na pozew pod rygorem, że w sprawie może zostać wydany wyrok zaoczny. Też jest pouczenie, że sprawa może być rozpatrzona bez rozprawy na posiedzeniu niejawnym. Chciałbym jej pomóc w napisaniu pisma, ale nie wiem jak się za to sensownie zabrać? Macie jakiś dobry wzór na sprawę z bankiem PKO? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 5, 2020 Share Napisano Lipiec 5, 2020 Dnia 4.07.2020 o 12:28, Gość Turysta napisał: Macie jakiś dobry wzór na sprawę z bankiem PKO? nie ma jakiegoś dobrego wzoru, aby coś sensownego napisać, to trzeba zobaczyć papiery w aktach sprawy i po analizie zgłosić odpowiednie zarzuty oraz zająć odpowiednie stanowisko, po drugie trzeba znać sprawę od podszewki, a zatem historię powstania zadłużenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 Dnia 4.07.2020 o 12:28, Gość Turysta napisał: Piszę o radę w imieniu mojej mamy. Dostała z sądu rejonowego w Olsztynie pozew w sprawie z PKO BP S.A. i zobowiązanie żeby w ciągu 2 tygodni wniosła odpowiedź na pozew pod rygorem, że w sprawie może zostać wydany wyrok zaoczny. Też jest pouczenie, że sprawa może być rozpatrzona bez rozprawy na posiedzeniu niejawnym. Chciałbym jej pomóc w napisaniu pisma, ale nie wiem jak się za to sensownie zabrać? Macie jakiś dobry wzór na sprawę z bankiem PKO? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Możemy Panu oraz Pana mamie pomóc w tej sprawie. Przeciwko PKO BP prowadziliśmy wiele procesów i wiemy, na co stać przeciwnika. Tutaj przeczyta Pan o jednym z nich: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrana-z-bank-pko-bp-zaplate-dlugu-ktorego-nie-bylo/ Nie ma jednak jednego, uniwersalnego wzoru na sprawę z bankiem. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robotnik Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 A ja z kolei mam nakaz zaplaty z pozwu PKO BANK wydany przez esad w Lublinie. Pomożecie mi napisać sprzeciw od nakazu zapłaty? Nie mam doświadczenia a do zaplaty ponad 20 tysięcy więc wolałbym się nie pomylić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 14 godzin temu, Gość Robotnik napisał: A ja z kolei mam nakaz zaplaty z pozwu PKO BANK wydany przez esad w Lublinie. Pomożecie mi napisać sprzeciw od nakazu zapłaty? Nie mam doświadczenia a do zaplaty ponad 20 tysięcy więc wolałbym się nie pomylić... Naturalnie w sprawie, w której wydany został sądowy nakaz zapłaty z powództwa banku, firmy windykacyjnej czy pożyczkowej chętnie Panu pomożemy. Mieliśmy już do czynienia z bankiem PKO wielokrotnie w sporach sądowych. Oto efekt jednego z takich sporów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrana-z-bank-pko-bp-zaplate-dlugu-ktorego-nie-bylo/ Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się