Gość Karol Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 Witam wszystkich na forum. Obserwuje wasze wszystkie wpisy i widziałem, że i ja będę potrzebował pomocy. Mam problem sądowy że SKOKIEM STEFCZYKA. Pozwali mnie do sądu o zapłatę z pożyczki. Uważam, że za duża chcą i chciałbym się odwołać. Jak moglibyście mi pomóc? Jestem zdecydowany na walkę z nimi w sądzie do ostatniej kropli krwi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 6, 2020 Share Napisano Lipiec 6, 2020 SKOK Stefczyka to przeciwnik bardzo dobrze znany naszym stowarzyszonym adwokatom i radcom prawnym. Jeśli tylko ma Pan jakiekolwiek wątpliwości w samym istnieniu potencjalnego zadłużenia albo co do wysokości dochodzonych przez SKOK Stefczyka kwot to oczywiście trzeba składać sprzeciw od nakazu zapłaty. Dzięki temu uzyska Pan szansę na uczciwą walkę procesową. Co można zyskać? Przede wszystkim całkowite oddłużenie albo jego redukcję. W przypadku ewentualnej przegranej długie wakacje od spłat. Także na pewno warto wejść w proces ze SKOK. Więcej będziemy mogli powiedzieć dopiero po analizie dokumentacji. Zapraszamy do kontaktu ? Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grażyna Łódzkie Napisano Wrzesień 15, 2020 Share Napisano Wrzesień 15, 2020 U mnie też wystawili sądowy nakaz zaplaty. Proszę o zajęcie się również moja sprawą. Tyle dokumentów nie widziałam na oczy jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 15, 2020 Share Napisano Wrzesień 15, 2020 5 godzin temu, Gość Grażyna Łódzkie napisał: U mnie też wystawili sądowy nakaz zaplaty. Proszę o zajęcie się również moja sprawą. Tyle dokumentów nie widziałam na oczy jeszcze... Pani Grażyno, chętnie dokonamy analizy Pani sprawy i oczywiście dalszej reprezentacji Pani interesów w sądzie. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się