Gość Monika Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 Nie wiem jakie mam długi i za co ściąga je komornik gdzie mogę to sprawdzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 Sprawdzenie jest bardzo kłopotliwe, ponieważ jeśli nie jest Pani wpisana w bazach BIG, to poza sprawdzenie spraw w sądzie elektronicznym nie ma zasadniczo możliwość ustalenia zadłużeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 Podejrzewam, że jestem w Big Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 W takiej sytuacji może Pani spokojnie zwrócić się do wszystkich baz BIG o przedstawienie wyciągu/zaświadczenia. Jeden raz na 6 miesięcy otrzyma Pani wyciąg/zaświadczenie bezpłatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 2, 2021 Share Napisano Styczeń 2, 2021 Czy do bazy BIG ja również mogę się zgłosić ? Posiadam polski dowód osobisty, PESEL, numer telefonu zagraniczny. Brak meldunku w Polsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 7, 2021 Share Napisano Styczeń 7, 2021 Dnia 2.01.2021 o 10:38, Ewa napisał: Czy do bazy BIG ja również mogę się zgłosić ? Posiadam polski dowód osobisty, PESEL, numer telefonu zagraniczny. Brak meldunku w Polsce Jeśli chciałaby Pani otrzymać dostęp do raportu BIG, ERIF czy innego biura gospodarczego to wystarczy złożenie wniosku. Raz na 6 miesięcy raport jest bezpłatny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się